Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

dijous, 28 de gener del 2010

Ja he arribat a la dotzena

Avui hem caçat dos senglars, un mascle de 60 kg. i una femella de 50 kg.
Els gossers no trobaven cap rastre de la nit i pensant que no trobarien cap porc, quan de sobte un collater sent un gos que lladre sempre al mateix lloc, avisa als gossers que seguien els gossos i ja surt un senglar al gosser que li tira sense fer-li res, tothom alerta! ja en surt un altre que va cap a una parada, l'apunta i l'escopeta no dispara (fallo de la bala), el porc segueix endavant cap en direcció a on era jo que li tiro un tret i cau fulminat.
L'altre senglar passa per una parada que no li tira per evitar tirar en direcció a una casa(bona pensada), travessa tot un pla de camps en direcció cap al bosc i li surt a una altre parada que aquest si que el mata tirant- li tres trets.

1 comentari:

Anònim ha dit...

deu nidoret, 12 ja són una bona colla. Jo m'he encallat a 8. Ja en porto forces de fallats i últimament en sento molts i no puc tirar.L'altre dia en tenia un de gros parat i no li vaig tirar perquè no sabia on era el company i ahir en vaig tenir un altre de grans dimensions a 5m però estaba envoltat del gossos i vaig preferir que fugis. La temporada em va molt bé i estic molt i molt content amb els gossos. Són unes màquines. EN tic comença a funcionar molt bé, apreta de collons i l'avi Blas estar que se " sale" demostrant cada dia els seus 9 anys d'experiència.