Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Ja tocava

Hola, després de dies de cacera no havia tingut sort fins el dia d'ahir.
Ja portavem poc més d'una hora de cacera quant de sobte sento fresa de branques i veig que em surt un senglar d'uns 50 kg., el deixo acostar i li tiro dos trets caient mort. Al cap d'uns cinc minuts torno a senti fresa pel mateix corriol que altre senglar, ja veig un senglar, i un altre, i un altre, i un altre fins a set porcs, jo ja no sabia a quin tirar, els s'hi  tiro dos trets als dos porcs més grossos, l'un el fereixo i altre res de res. El ferit marxa deixant molta sang, el segueixo però no el trobo, m'en torno a la parada.
Al cap de mitja hora ja torno a senti fresa, però aquest cop del sentit contrari d'on havien marxat el ramat de porcs, hòstia! ja em torna entra un ramat de senglars ( una truja amb els gudalls), tiro a la truja dos trets i veig que marxa, no pot ser! vaig cap allà on havia tirat i veig un garrí mort i un altre que marxa ferit amb les cames del darrera trencades. No m'ho acabava de creure que tirant a la truja mati els petits.
Tenia dos porcs morts i dos de ferits, un dels gossos que empaitaven el ramat de porcs es va quedar per allà amb mi, troba el garrí ferit i l'agafa, acabant-lo de matar.
El cap de colla toca retirada i el company de la parada del costat em diu que busquerà el que jo havia ferit. Mentre jo arrossegava els dos porcs morts sento un tret del company i em diu per l' emissora que ha trobat el meu senglar ferit i l'havia acabat de matar.
Resultat de 4 senglars en un dia, mai ho havia aconseguit.
Total de la cacera 28 senglars caçats