Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

dijous, 18 de setembre del 2008

Hat - Trick

Avui ha sigut un dia rodó, he tirat amb tres porcs i els he mort tots. Jeien en un camp de sorgo, al costat d'un camp de blat de moro. Hem engegat gossos fent petja, i al cap de poca estona ja els lladraven dos beagles, no volien sortir del jaç però els gossers han engegat més gossos i finalment els treuen del jaç. Els empaitaven amunt i avall sense voler sortir a cap parada, de cop i volta veig el blat de moro que es mou, el cor s'accelera, el veig entre els rems del blat de moro que s'anava acostant , em surt amb un camp de rostoll a uns 30 m. i l'hi tiro dos trets, cau fulminat, deixo que els gossos el mosseguin que ja s'ho mereixen.
Tornem repetir els jaços, però aquest cop amb més gossos ja que n'hi havien més, com son les coses que al cap d'un moment me'n surt un altre, també empaitat, l'hi tiro i el mato. I això es torna a repetir un altre cop amb un altre porc, ja en son tres!!!


Vegeu la foto