Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

divendres, 20 de juny del 2008

Safari a Sud Àfrica

Hola, ja torno estar aquí per explicar- vos l'experiència d' anar a caçar a un país tant llunyà com es Sud Àfrica.
Vaig estar caçant sis dies molt intensos, ens llevàvem a les 5:30 hores del matí i caçàvem fins a les 6 de la tarda, no paràvem ni per dinar.
El primer dia no vaig tenir sort de caçar res, però vaig veure molts animals com el nyala, monos, rinoceronts, hipopòtams, impales, el roan, el sable, el facoquer, etc.
El segon dia vaig anar a una bassa a fer una esperar, on els facoquers van a veure aigua, i esperant va entrar un faco com diuen allà, l'hi tiro i l'erro, hòstia ja comencem bé, vaig pensar. Al cap d'una estona entra un altre faco, que aquesta vegada si que el mato, ens fem la foto de rigor i un altre cop a esperar que en entri un altre. A la mitja hora entra un faco mascle l'hi tiro i també el mato ja en porto dos. Em venen a recollir amb el cotxe, ja comença a fer-se fosc i veiem un impala mascle en mig de la vegetació baixem del cotxe i ens hi acostem molt lentament i quan el tenim a uns 40 metres l'hi tiro i marxa a tot hòstia, el seguim, i el trobem a uns 50 metres mort, un bon dia de caça.
El tercer dia no vaig poder tirar, el quart dia mato un faco per acostament, una femella amb uns bons ullals. En el cinquè dia per a mi va ser el gran dia, després de quasi tot el dia voltant a les 16:45 hores trobem un Waterbuk impressionant l'hi tiro i el mato, cau fulminat amb un bon tret, va ser molt emocionant, mai havia caçat un animal tant gros com aquest(230 a 250 kg.). Seguim caçant i a la mitja hora de matar el Waterbuk trobem un Busbuk també molt bo, decideixo tirar-li, i el mato, jo estava que no m'ho acabava de creure, en una hora havia caçat dos bons trofeus.
El ultim dia de caça ja no vaig caçar , ja em vaig donar per satisfet.


Mireu les fotos dels trofeus!!!Facoquer femellaFacoquersImpalaWaterbuckWaterbuck amb el professionalBushbuck

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Apali, nanu, hi h una bèstia molt grossa a les fotos.

Anònim ha dit...

De ven segur que tots aquests animals tan petits i lletgos estaven malalts o dormin,tot i això,l'enhorabona!!!

ErrareHumanumEst ha dit...

Eis,

t'agrego el bloc per anar-hi passant.
A veure si puc aprendre una mica d'aquest animal

Salut