Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

dissabte, 26 de juliol del 2008

Waterbuk

Aquest es el Waterbuck que vaig caçar el 14-06-08 a les 16:30 h., amb un sol tret va quedar mort, pràcticament al instant. Això va ser a prop del Río Olifants/Letaba (Riu d' Elefants)
Sud africa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola! el meu blog no estar gairebe, és el primer que he fet mai i em falta molt per apendre.
Els meus gossos són la meva passio. Han pujat tots desde casa, desde petits, i com que és una raça que admiro molt, ara m'he decantat a intentar començar a tenirlos tots de raça, pdedigri i tal. Viam si em surten bons i puc tenir una canilla guapa. Estic molt content amb els que tinc ara, sempre dic que no hi ha cap fora de serie, però en conjunt allà on vaig queda be, fan bon equip tot i que cada any tinc alguna baixa i de les importants.
El rifle que tens és molt guapo. Jo en volia un i per teme de pressupost em vaig decantar cap a un browning de batuda. Un 30-06, però amb gravats de caça, un cervol i un porc, només n'hi ha 350 a tot el mon, estar certificat i tot. Tot i així, cada vegada que veig un expres em queden els pels de punta, m'encanten. Vaig veure un fabarm a armeria isquierdo, que era una passada, però valia 3500euros, i a mi el meu me'n va costar 1650.
Be, ja anirem parlan, avui tinc un pel de feina.