Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

dimecres, 10 de novembre del 2010

Un altre senglar

Avui feia un bon fred, amb molt de vent. Hem fet dues caceres, la del matí amb dos porcs caçats, l'un l'he mort jo i l'altre un company que hi havia unes parades més amunt. Amb el temps que feia no era gens fàcil tenir controlats els corriols dels senglars ja que era molt difícil sentir-los a venir, de fet, a mi quant menys m'ho espero miro cap el corriol més llunyà i veig un ramat de senglars que se'm esmunyien en direcció fora de la zona de batuda,( anaven 6 o 7 senglars), tiro al primer i res de res, ja em passa el segon senglar i li tiro i veig que cau torno a carregar tant depresa com puc però ja tots se'm havien escapat, la distància d'on he tirat hi havia unes noranta passes. Arribo al corriol i no veig ni porc ni sang, hòstia, on serà? de sobte el veig que marxava per on havia vingut, ja li torno a tirar tornant-lo a ferir, cau i es torna aixecar i directe a mi, el deixo acostar i el remato amb un tret al coll. Uns 45 kg.
Al migdia canviem de cacera i en cacem dos més.

1 comentari:

j.mas ha dit...

Bona tarda Jordi,
Estas fet un autèntic crac, amb aquest plan no deixaras ni un porc, ara que mi ja amb va bé tots els caçadors del senglar haurien de ser com tu. Vaig llegir l'escrit dels 101 porcs, Déu n'hi dor!!!!!! quina passada! Molts ànims i a seguir fent feina fins aconseguir la meta dels 202!