Reflexions, informacions i comentaris de la caça del senglar des d'una perspectiva personal, i vivències en primera persona.També hi trobareu fotos i vídeos.

dijous, 10 de febrer del 2011

Un més al sarró i ja en son quinze

Ultim dia de cacera amb quatre senglars caçats. He tornat a tirar, aquest cop amb un senglar d' uns 50 kg., el veig a sortir creuant la carretera en direcció a mi, el deixo acostar fins a uns 15 metres i l'hi tiro dos trets caient mort al marge del camp.
Però una hora abans m'ha passat un altre senglar per la meva esquerra que no l'he vist degut al canvi de rasant del camp, al cap de poc ja em surten els gossos empaitant, merda! el porc escapat, el gossers han anat a parar els gossos més amunt topant-se amb el porc, que l'hi han tirat i l'han pogut matar.
Després de la cacera hem fet un dinar amb tota la colla al aire lliure per celebra el final de la temporada.


1 comentari:

Pep ha dit...

Bona tarda Jordi!!
Ja plegueu de caçar? Però si encara queden moltíssims porcs! Jeje!!
El balanç final de temporada ha estat bo, no? Déu n'hi do els que has pogut abatre. En fi senyor, ara toca esperar igual que jo la temporada que vé. Això sí, a tu se't farà molt més curta. Apa doncs, esperar que tornis a fer algun altre escrit si més no la temporada vinent. Salutacions, Pep.